Kedves Diákok! Tisztelt Szülők!


COVID-19 fertőzés tájékoztató

!FIGYELEM! Az intézmény teljes területén kötelező maszkot viselni – úgy, hogy az orrot és szájat is eltakarja –, valamint 1,5 méteres távolságot tartani! !FIGYELEM!

Iskolánk COVID-19 elleni intézkedési terve

A COVID-19 miatt szükséges külön rendelkezések

Az évkezdés menetrendje:

A titkárság szerdánként, 8:00-12:00 között tart ügyeletet a nyári szünet alatt (telefon + személyes). E-mailben bármikor fogadják az érdelődéseket, azonban ezekre a válaszadás is a megadott időben várható.BEIRATKOZÁS

Kedves Diákok! Tisztelt Szülők!

A 2020/2021-es tanévre való beiratkozásra 2020. június 24. és 25-én, 8-11 óra között kerül sor. A pontos dátum, időpont és terem a postai levélben minden diák esetében megtalálható, azonban portánál is kifüggesztésre kerül majd. Eligazodáshoz kérhetik munkatársaink segítségét.RENDKÍVÜLI FELVÉTELI ELJÁRÁS

Kedves nyolcadikos Diákok! Tisztelt Szülők!

Iskolánk rendkívüli felvételi eljárást hirdet 2020. május 11-22. között a 2020/2021-es tanévre az alábbi képzésekre:

Technikumba (központi felvételi vizsgával):

Szakképző iskolába (központi felvételi nélkül is):

Felvételi kérelmüket a csatolt JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével és a szterenyi[kukac]szterenyi.hu email címre küldésével elektronikusan, vagy postai úton (2200 Monor, Ipar u. 2.) nyújthatják be 2020. május 22-ig.KEDVES DIÁKOK!
TISZTELT SZÜLŐK!

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÓNK – AKTUÁLIS

WHO fertőtlenítő kézmosás tájékoztató
Koronavírus jogi tájékoztató

Ajánlott óvintézkedések:
felnőtteknek, gyerekeknek, vásárláskor

A Kormány döntése alapján 2020. március 16-tól új oktatási munkarend lép életbe, melynek neve: „tantermen kívüli, digitális munkarend”.

Ennek értelmében a tanulók nem jöhetnek be az iskolába, a tananyagokat online fogják megkapni, az órák távoktatás formájában kerülnek megszervezésre. A távoktatásban kötelező részt venni! Ennek formájáról az iskola vezetősége és nevelőtestülete a jövő hét elején fog dönteni, a diákokat és a szülőket a Kréta rendszeren keresztül, iskolánk honlapján és facebook oldalán fogjuk tájékoztatni.

A külső gyakorlati képzőhelyekkel a jövő héten fogunk tárgyalni a gyakorlat teljesítésének lehetőségeiről.

A 2020. márc. 16-ra meghirdetett pót-pályaalkalmassági vizsgálatok elmaradnak! Sikeres felvétel esetén azoknak a nyolcadikos tanulóknak, akik még nem vettek részt ezen a vizsgálaton a beiratkozás előtt lesz erre alkalmuk.

Az esti munkarendű felnőttoktatás is távoktatásban fog működni!

A BOZO Kft. által szervezett nyelvoktatásról később tudunk felvilágosítást adni.

Az iskolában a délutáni sportfoglalkozások elmaradnak!

Iskolánkban a közétkeztetés március 16-tól határozatlan ideig szünetel!

Iskolánk nevelőtestülete és vezetősége elkötelezett amellett, hogy minden tanulónk sikeresen zárja a tanévet!

Kérjük türelmüket, együttműködésüket, segítségüket ebben a szokatlan helyzetben! Együtt minden felmerülő problémát meg tudunk oldani!

Vigyázzanak gyerekeikre! Vigyázzunk egymásra!IGAZGATÓI PÁLYÁZAT

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény 46. § (3) – (4) bekezdése alapján pályázatot hirdet a Ceglédi Szakképzési Centrum
Szterényi József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

igazgató (intézményvezető)

beosztásának ellátására.

A PÁLYÁZATI FELHÍVÁS RÉSZLETEI ITT OLVASHATÓK

A pályázatok beérkezésének határideje 2020. április 30-án lezárult. Lipka Gabriella vezetési programját itt olvashatják el.TISZTELT ÉRDEKLŐDŐK!

Iskolánk 30 éves jubileumi bálja a kormányzati koronavírus elleni intézkedések értelmében a meghirdetett időpontban elmarad, később tartjuk meg, amiről a jövőben tájékoztatást adunk. Megértésüket köszönjük.
30 éves a Szterényi – Jubileumi BálKEDVES 8.-OS DIÁKOK!

TISZTELT SZÜLŐK!

Iskolánk pályaalkalmassági vizsgálatot tart 2020. március 10-én
14:00 órától
a következő szakmák esetében

A megjelenés kötelező! Amennyiben a pályaalkalmassági vizsgálaton nem jelenik meg a felvételiző, a felvételi rangsorban hátrasoroljuk! A pályaalkalmassági vizsgálat időpontjáról írásban postai úton lakcímen, vagy az általános iskolákba kiküldött levelek útján értesítettük a jelentkezőket. Megjelenésetekre feltétlenül számítunk!A 2020-as központi felvételi írásbeli feladatsorok elért pontszámait
itt tudják megtekinteni.Tájékoztatjuk Önöket, hogy áramszünet miatt