FELNŐTTKÉPZÉS!

Tanuljon szakmát esti tagozaton

Iskolánk felnőttek részére, esti tagozaton 2021. szeptemberében 2 éves képzéseket indít a következő szakmákban:

Alapfokú végzettségre épülő képzések:

Érettségire épülő képzések:


2 éves érettségire felkészítő oktatás is indul iskolarendszerben szakmát szerzettek részére. Érettségi vizsga csak 4 tantárgyból: magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem, idegen nyelv!


Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 31.


Jelentkezni lehet:

Online (javasolt)
Az online jelentkezési felületen a keresőbe be kell írni, hogy "Szterényi" és az adott képzésre vonatkozó jelentkezési lapot kell kitölteni. Ezt a jelentkezési módot javasoljuk, hiszen a legkényelmesebb, a megadott adatok kétszer kerülnek ellenőrzésre, így az elírások okozta kellemetlenségek is minimalizálhatók. A kitöltéshez részletes, képekkel és a leírás végén videóval is illusztrált segítő leírást talál: ezen a linken. A szterenyi[kukac]szterenyi.hu címre ebben az esetben csak a bizonyítványok másolatát kell megküldeni.

E-mailben
Az alább található, képzésnek megfelelő, kitöltött, aláírt jelentkezési lap és a bizonyítványok elküldésével a szterenyi[kukac]szterenyi.hu címre.

Személyesen
Intézményünkben (2200, Monor, Ipar u. 2.) a szerdai ügyeleti napokon 8:00-12:00 között.
Érdeklődni a központi 06-29-413-822-es és a 06-70-504-2783-as telefonszámon (Kalina Ferenc, gyakorlati oktatásvezető), valamint a fenti e-mail címen lehet.