SZC logo

Ceglédi Szakképzési Centrum

OM kód: 203068/011 | 2200 Monor, Ipar u. 2.

Intézmény logo

CSZC Szterényi József Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Kedves Látogatók!

A Ceglédi Szakképzési Centrum Szterényi József Technikum és Szakképző Iskola Pest Megye dél-keleti régiójában, Monor városában működik a 4-es sz. főút mellett.

Korszerű technikumként és szakképző iskolaként széles alapműveltséget nyújt, s egyenrangúan kezeli a közismereti, a szakmai előkészítő, az alapozó és speciális szakmai képzést.

Iskolánk nyílt rendszerként működve piacorientált képzéseivel szerves részévé vált a régió gazdasági életének. Képzéseinket folyamatosan a munkaerőpiac igényeihez igazítjuk, így az elmúlt tanévekben még szélesebbé vált szakmai kínálatunk. Küldetésünk, hogy a szakmáját szerető és magas szinten művelő, a társadalmi és természeti környezetéért felelősséget vállaló ember eszményéhez vezető utat a diákok elé tárjuk. Fontosnak tartjuk, hogy a megszerzett tudás magabiztos birtoklása mellett diákjainkban kialakuljon az igény a továbbfejlődésre, akár a felsőoktatási intézmények által nyújtott lehetőségek keretein belül, akár iskolánk érettségi utáni szakképzési vagy felnőttképzési gyakorlatában.

Célunk, hogy a szakma és az iskola hagyományait folyamatosan ötvözzük a legmodernebb technológiai ismeretek nyújtotta lehetőségekkel. Ezért egy közel 3 milliárd forintos állami beruházás keretében új, korszerű gépi forgácsoló, faipari technikusi, automatizálási, pneumatikai, elektronikai és elektrotechnikai tanműhelyek, valamint korszerű szaktantermek, laborok épülnek iskolánkban az elkövetkező két évben.

Így iskolánk a tanulni vágyó fiatalok és idősebbek igényeit kiszolgálva, az egész életen át tartó tanulás szellemében gazdag kínálatot nyújt az érdeklődők számára.

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Ceglédi Szakképzési Centrum


CSZC Szterényi József Technikum és Szakképző Iskola

2200 Monor, Ipar u. 2.

Telefon: +36 30 960-9790

E-mail: szterenyi@szterenyi.hu

OM azonosító: 203068/011


2024CSZC Szterényi József Technikum és Szakképző Iskola